Články  > MISTROVSTVÍ REPUBLIKY 2001
DUB30

MISTROVSTVÍ REPUBLIKY 2001

Články

ilustrační fotografie
Po více než dvouleté snaze se nám konečně podařilo mimo jiné dokrasoplavat až na mistrovství republiky v synchronizovaném plavání konaného tentokrát v plaveckém bazénu brněnského Boby centra. Rádi bychom na této vrcholné sportovní události byli honorováni statutem "soutěžící", ale mužské synchroplavání zatím není klasifikováno plaveckým svazem jako sportovní disciplína. A hlavně, jediné s čím jsme mohli soupeřit byla naše vlastní tréma.

Během posledních příprav na souši jsme měli možnost několik hodin sledovat špičkové výkony nejlepších českých a slovenských akvabel. Krátce před devátou hodinou přišla naše kýžená chvíle. Po dokončení sestavy posledního hodnoceného týmu jsme dostali od naší drobné trenérky povel ke skoku do hlubin bazénu i my, krasoplavci.

Během vystoupení naše nervozita napomohla drobným chybičkám, které však nedokázali zastínit mohutné povzbuzování a závěrečný aplaus. V publiku byli totiž hojným počtem zastoupeny akvabely, které svým profesionálním pohledem dokáží ocenit nejen odvahu, s níž jsme se do tak náročného sportu pustili, ale i technickou úroveň některých prvků zvládnutých v průběhu necelých tří let.


30. dubna 2001   |   sekce: Články

Přidejte si tyto stránky do své RSS čtečky

Krasoplavci

Unikátní pánský tým
synchronizovaného plavání

Krasoplavci
První klub českých krasoplavců
Nad Palatou 48
150 00 Praha 5
Czech Republic
tel: +420 608 666 203
e-mail: plavci@krasoplavci.cz

Veškerý grafický, textový a jiný obsah či součást těchto stránek je předmětem autorského práva ve smyslu Autorského zákona č. 121/2000 §11.